Cosima Bellersen Quirini FERMENTAVIMAS

8.07 

Maisto fermentavimas – pats seniausias kulinarinis metodas. Rauginti ar brandinti maisto produktai yra sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą ir  – neabejotinai gardūs! Daržovės, pieno ir mėsos gaminiai, kepiniai, gėrimai… Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų.

Išleidimo metai – 2016
Spalvotos iliustracijos – taip
Psl. skaičius – 128
Formatas – 23,5 x 17 cm
Viršelis – minkštas su atvartais

Produkto kodas: 978-9955-06-331-5 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Additional information

Išmatavimai 23.5 x 17 cm

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Cosima Bellersen Quirini FERMENTAVIMAS”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *