Turan T. Turan MĖSOS IR ŽUVIES RŪKYMAS, SŪDYMAS IR VYTINIMAS

16.24 

Knygoje rasite įvairių mėsos ir žuvies konservavimo metodų bei receptų. Išsamiai aptariamos šaltojo ir karštojo rūkymo instrukcijos, rūkyklos gamyba ir naudojimas, taip pat principai, kuriais vadovaudamiesi lengvai susūdysite mėsą ar žuvį arba pasigaminsite vytintos.

Išleidimo metai – 2016
Spalvotos iliustracijos – taip 
Psl. skaičius – 224
Formatas – 24,7 x 19 cm
Viršelis – minkštas

Produkto kodas: 978-9955-06-330-8 Kategorijos: ,

Aprašymas

Papildoma informacija

Išmatavimai 24.7 x 19 cm

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Turan T. Turan MĖSOS IR ŽUVIES RŪKYMAS, SŪDYMAS IR VYTINIMAS”